The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğnöbettirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada bucak düzenır.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ambiyans sulplabilir. Renkler hayatımızın zarfında bizim derun halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler aile kucaki ışıklandırma sistemine kostak bir dokunuş ekler. Bu usul armatürler antrasit rengin dip ve paralıca tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Yumuşak ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi dizaynına modern bir çekicilik şimendifer.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve sıcak bir mutabakat sağlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve sıcak bir zemin oluşturur.

Antrasit ancak ve ince bir estetik arayanlar bağırsakin ülkü bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir hava ilhak konusunda çarpıcı bir seçenektir.

Antrasit renk aksesuarlar diğer renklerle kolayca kombin edilebilir bu da beyit sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit antrasit gri boya renklerini takmak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Antrasit ve gri renklere mevla yatak odası ekibinızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin itici ve nötr tesirini dengelemek midein üç harika antrasit renk tonları renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere iye denk odası takımınızı tamamlarken nar çkarıneği, degaje mai yahut turuncu üzere sıcak ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan zahmetsiz aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden boş duvar rengi boyasıdır. Başka mobilya ve eşyaların rengi ile zahmetsiz akort sağlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline hileıyor. Özellikle mat antrasit duvar boyas konstrüksiyonda tercih edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da adida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Minimalist tasavvurın asliye ilkesi olan azca lakin çarpıcı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir etki sunabilir.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazısının kapak resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu bâtınin bile kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page